Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ratikkareitin varteen Santalahteen kohoaa nyt 7-kerroksinen Erina – 45 asunnon talo valmis reilun vuoden päästä

Pohjola Rakennus ja YH Kodit Oy rakentaa Tampereen Santalahteen 45 asunnon RS-kohteen

Asunto Oy Tampereen Pisparannan Erina on saanut myyntivalmiuden ja osakkeiden myynti on aloitettu.

7-kerroksiseen Erinaan rakennetaan 45 kaupunkikotia, kolme liiketilaa ja pysäköintilaitos.

Asunnoista on varattu jo 60 prosenttia.

Asuntojakaumaa suunniteltaessa on otettu huomioon järvimaiseman, suojaisan sisäpihan sekä suotuisien ilmansuuntien tarjoamat mahdollisuudet. Kaksikerroksiset loft-asunnot löytyvät Erinan 6. kerroksesta, joissa yli kolmen metrin huonekorkeus antaa runsaasti avaruutta ja isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät järvelle ja satamaan.

Santalahden alueelle on tulevaisuudessa kaavailtu monipuolisia palveluja. Santalahden tapahtumapuisto tarjoaa jo monipuolisesti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja harrastuksiin. Puistosta löytyy muun muassa koripallokenttä, grillauspaikkoja, uimaranta, matonpesupaikka ja koirapuisto.

Tampereen ratikka liikennöi jatkossa myös Santalahdessa. Liikennöinti alueelle on tarkoitus käynnistää vuonna 2023.

Pohjola Rakennus ja YH Kodit rakentaa Santalahteen yhteistyössä 500 asuntoa kahteen kortteliin Tikkutehtaalle ja Pisparantaan.

Erinan rakentaminen alkoi joulukuussa 2020 ja sen on arvioitu valmistuvan keväällä 2022. Santalahden kaikkien kolmen korttelin on arvioitu valmistuvan vuoteen 2025 mennessä.