Tamperelainen avaa uusia uutiskanavia – Kahdella uudella mobiilisovelluksella voi päättää miten ja milloin lukee paikalliset uutiset

Media: Tamperelainen ottaa käyttöön kaksi uutta mobiilisovellusta, joiden avulla lukija saa päättää miten ja milloin hän lukee kiinnostavimmat paikalliset uutiset.

Tamperelaisen uutiset ovat nyt saatavilla entistä helpommin ja entistä useamman kanavan välityksellä.

Kaupunkilehti Tamperelainen tarjoaa jatkossa kaksi mobiilisovellusta, joiden avulla voi seurata paikallisia uutisia älypuhelimella tai tabletilla.

Tällä viikolla käyttöön otettava Tamperelaisen uusi uutissovellus vie suoraan lehden verkkosivujen tuoreimpiin juttuihin.

Jo syksystä saakka tarjolla olleen Päivän lehti -sovelluksen kautta voi lukea Tamperelaisen tuoreimman numeron näköislehtenä. Jatkossa sovelluksen kautta saa halutessaan ilmoituksen tärkeimmistä paikallisista uutisista suoraan omaan puhelimeensa.

– Uutissovellus on jatkossa näppärin tapa lukea paikalliset uutisjutut omalta puhelimelta tai tabletilta yhden painalluksen takaa. Päivä lehti -sovelluksen uutisilmoitukset tilaamalla voi varmistaa, että tärkeimmät uutiset eivät mene ohi, taustoittaa päätoimittaja Petteri Mäkinen.

Pävän lehti -sovelluksen kautta uusimman näköislehden lisäksi selata myös Tamperelaisen kesästä asti kertynyttä näköislehtiarkistoa.

Molemmat sovellukset voi asentaa osoitteesta tamperelainen.fi/asenna. Päivän lehti -applikaatio löytyy myös puhelimen sovelluskaupasta. Jos Päivän lehti -sovellus on jo ladattu, voi uutissovelluksen asentaa myös sen valikosta löytyvän linkin kautta.

Kun sovellukset on asennettu omalle laitteelle, tuoreet uutiset löytyvät sinisen kuvakkeen ja näköislehti valkoisen kuvakkeen alta.

Mäkinen muistuttaa, että Tamperelaisella on käytössä myös Uutiskirje, jolla päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat paikalliset uutiset voi tilata koosteena sähköpostiinsa seitsemänä päivänä viikossa. Tamperelaisen uutiset ovat luettavissa yli vuoden myös Tampereen seudun Nysse-bussien näytöiltä.

– Uusilla uutiskanavilla haluamme vastata lukijoiden erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme uutiset aina tuoreina, mutta lukijan arjen aikatauluihin sopivasti annosteltuna. Mobiiliuutuuksista huolimatta pidämme huolen siitä, että painetun lehden käteen ottaminen tuottaa yhä ainutlaatuisia lukuelämyksiä.

Näin lataat

Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovellus sisältää näköislehtemme liitteineen sekä näköislehtien arkiston.

Mene sovelluskauppaan (Play Kauppa tai Apple Store) ja kirjoita hakukenttään Tamperelainen

Klikkaa Asenna/Päivitä

Voit myös ladata sovelluksen osoitteesta tamperelainen.fi/asenna

Uutissovellus

Mene osoitteeseen tamperelainen.fi/asenna

Uutissovellus toimii Android-laitteilla Chrome-selaimella ja iPhoneilla ja iPadeilla Safari-selaimella. Tietokoneilla uutissovellus toimii Chrome-selaimella.

Klikkaa Asenna uutissovellus

Tilaa Tamperelaisen uutiskirje

Tilaa Tamperelaisen uutiskirje tamperelainen.fi-etusivulta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut