Jack the Roosterin perustaja luki tiedon ravintolan lopettamisesta internetistä – "Hyviä muistoja jää", sanoo Louie So

Jack the Roosterin vanha toimitila saa uuden vuokralaisen Kaijakan omistavasta yhtiöstä – "Niin voi kirjoittaa että neuvottelut sujuivat hyvin"

Ravintola- ja kulttuurialan monitoimimies Louie So oli yksi heistä, jotka olivat perustamassa Tammerkosken rantaan rokkiravintola Jack the Roosteria toukokuussa 2009. Sen jälkeen se oli menoa: ravintolalle löytyi nopeasti kävijäkunta ja rokkikeikoille yleisöä.

Jack the Rooster ilmoitti toiminnan lopettamisesta tiistaina.

Viimeisinä aikoinaan Rooster oli Noho Partnersin liiketoimintaa. So sanoo jääneensä siitä pois viime syksynä.

Jack The Rooster lopetti toimintansa – "Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneista vuosista"

– Luin tiedon lopettamisesta internetistä niin kuin varmaan aika moni muukin on nyt lukenut. Viestejä on tullut minullekin paljon, So sanoo.

Voi ajatella, että koronavuosi on varmasti vaikuttanut Roosterinkin toimintaan. Ravintolan olennainen vetonaula oli live-musiikki.

– Näin voi varmasti ajatella. Ravintolassa kävi kuitenkin vuosien varrella reilusti yli tuhat esiintyjää.

So vaikuttaa nykyisin toimitusjohtajana Deliciosassa, jonka liiketoimintaa Hämeenkadulla sijaitseva ravintola Maranga on. Hän kertoo siirtäneensä omaa yrittäjyyttään enemmän ruokaravintolapuolelle.

– Jack the Roosterista on pelkkiä hyviä muistoja. Olin siellä kuitenkin monessa roolissa, erittäin monta kertaa myöskin esiintymislavan puolella, kertoo myös erittäin osaavana kitaristina ja keikkamuusikkona tunnettu So.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut