Yksi Ilveksen pelaaja on saanut sopimustarjouksen ulkomailta, mutta se ei ole Naatan Skyttä – "Pitää vielä pohtia tarkasti..."

Ilves-hyökkääjä Naatan Skytän tulevaisuudesta on käyty viime aikoina keskustelua. Päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan yhtään konkreettista sopimustarjousta ei ole kuitenkaan vielä jätetty. Toisesta Ilves-pelaajasta sen sijaan on. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jalkapallo-Ilveksen avainpelaajiin on jo pidemmän aikaa kuulunut vuonna 2002 syntynyt pelaaja, keskikentän ja hyökkäyksen välissä vapaassa roolissa pelaava Naatan Skyttä.

Pienikokoinen hyökkääjä on ollut useamman eurooppalaisen seuran seurannassa ja on pohdittu, vaihtaako Skyttä maisemaa jo tammikuun siirtoikkunassa. Kiinnostusta on ollut muun muassa englantilaisista ja saksalaisista joukkueista.

– Seurantaa on ollut, mutta yhtään konkreettista tarjousta ei ole tullut. Tilanne on siinä mielessä ihan samanlainen kuin (Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Veneziaan siirtyneen) Lauri Ala-Myllymäen kanssa, Wiss sanoo.

Sen sijaan toisesta Ilveksen nuoresta pelaajasta on Wissin mukaan saatu konkreettisia tarjouksiakin.

– Sitä meidän pitää vielä pohtia tarkasti, että onko siirto tässä vaiheessa viisas ratkaisu, Wiss kuvailee.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut