Tays Hatanpään äitiysultra muuttaa Tays Keskussairaalaan

Tays Hatanpään äitiysultra muuttaa kahdessa osassa 22.1. ja 25.1. Tays Keskussairaalaan. Uusi osoite on Elämänaukio 2.

Hatanpään äitiysultra on vastannut raskauden ajan seulontaultraäänitutkimuksista Tampereen ja Oriveden kaupunkien odottaville äideille ja tehnyt ultraäänitutkimuksia lähetteen perusteella myös muille Pirkanmaan sairaanhoitopiirin asukkaille.

Kaikki Taysin äitiysultrat tehdään 26.1.2021 alkaen Tays Keskussairaalan B- ja D-rakennuksissa. Hatanpään äitiysultra muuttaa B-rakennuksen 2. kerrokseen äiti-lapsiyksikön 2a tiloihin sekä D-rakennuksen kolmanteen kerrokseen raskaus- ja päivystysyksikön yhteyteen äitiyspoliklinikalle.

Tays Keskussairaalaan saavuttaessa asiakkaat ilmoittautuvat pääaulan automaatilla, joka ohjaa oikeaan yksikköön osastolle 2a tai raskaus- ja päivystysyksikköön.

Seulontaultraäänitutkimuksiin tullaan neuvolan terveydenhoitajan ohjeiden mukaisesti. Ajan voi varata OmaTays-palvelun kautta. Muihin ultraäänitutkimuksiin tullaan lähetteellä. Kaikki lähetteet osoitetaan Taysin äitiyspoliklinikalle, josta aika varataan sopivalle vastaanotolle.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut