Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huhut Patrik Laineen hyytymisestä ovat vahvasti liioiteltuja – NHL-kauden avauksessa syntyi kaksi maalia, syöttöpiste ja melkein tappelukin

Tamperelaishyökkääjä Patrik Laineen tulevaisuus NHL:ssä on ollut tapetilla viime kuukausina useampaan otteeseen. On puhuttu siitä, että organisaatio ei näe hyökkääjää sellaisena profiilipelaajana kuin pelaaja itse näkee, ja toisaalta pelaaja itse on antanut ymmärtää että maisemanvaihtokin on mahdollisuuksien joukossa.

NHL-kauden avauksessa nähtiin Laineen vastaus asiaan: mies teki kaksi maalia, joista toinen oli ottelun ratkaisumaali jatkoajalla. Winnipegin neljästä maalista hyökkääjä teki siis puolet, ja syötti näiden lisäksi yhden maalin.

Laine nähtiin myös ottamassa osaa fyysiseen peliin, kun hyökkääjä lähti puolustamaan joukkuetoveriaan Kyle Connoria. Hyökkääjä olisi halunnut tosissaan nujakoida Calgaryn Matthew Thachukin kanssa. Nujakoinnista aiheutui kuitenkin vain kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta.

– Vähän harmittaa, koska se olisi ollut Gordie Howe-hattutemppu (maali, syöttöpiste ja käytösrangaistus). Sen kerran kun tiputan hanskat, seurauksena on vain pieni kahden minuutin jäähy, Laine veisteli ottelun jälkeen urheilutoimittaja Mike McIntyren seurannan mukaan.

McIntyre ottaa sosiaalisessa mediassa kantaa myös Laineen tulevaisuuteen.

– Winnipegille tulisi häntä ikävä. Hän on h**vetinmoinen jääkiekkoilija ja sen lisäksi myös varsinainen lausuntoautomaatti, McIntyre ottaa kantaa.