Aleksander Barkov odottaa joukkueeltaan jo menestystä – Yle: "Eihän se ole ollut kivaa pudota ensimmäisenä joukkueena pudotuspeleistä"

Florida Panthersin tamperelainen kapteeni Aleksander Barkov puhuu Ylen haastattelussa suoraan omasta turhautumisestaan sen suhteen, ettei joukkue ole oikeastaan missään vaiheessa menestynyt siihen tapaan kuin odotukset ovat olleet.

– Sanon suoraan enkä valehtele tässä asiassa. Eihän se ole ollut kivaa pudota ensimmäisenä joukkueena pudotuspeleistä. Täällä ei olla sitä varten, että pelataan 82 runkosarjaottelua ja sitten lähdetään lomille, Barkov sanoo haastattelussa.

Tälle kaudelle joukkue on vahvistunut, ja odotukset ovat taas siihen suuntaan että menestys on aiempaa parempaa. Ennakkoarvioissa Florida Panthersia ei tosin edelleenkään kovin korkealle nosteta kauden menestyksen suhteen.

Mikäli asia on kapteenista kiinni, menestys tulee paranemaan eikä kesäloma välttämättä ala ensimmäisessä mahdollisessa vaiheessa.

– Haluan auttaa tätä joukkuetta sekä organisaatiota pääsemään seuraavalle tasolle. Tämä tarkoittaa, että pelaamme play off -jääkiekkoa kaudesta toiseen sekä voitamme pelejä, Barkov huomauttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut