Vuoden urheilija valitaan torstai-iltana, tässä ovat lajiensa parhaiksi palkitut – Vuoden Tamperelainen Urheilija oli myös vuoden uimari

Tamperelaiselle Ida Hulkolle voi odottaa hyvää sijoitusta myös valtakunnallisessa Vuoden urheilija-äänestyksessä. Mari Koukkula
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Miten käy tamperelaisuimari Ida Hulkon torstai-iltana, kun Vuoden urheilija -äänestyksen tulokset julkistetaan Suomen Urheilugaalassa?

Tähän asti on ainakin käynyt hyvin: Hulkko voitti aiemmin tammikuussa Vuoden Tamperelainen Urheilija -tittelin vuoden 2020 osalta, ja Urheilutoimittajain Liitto äänesti Hulkon myös lajinsa parhaaksi viime vuonna.

Pirkanmaalle tuli äänestyksessä myös muita lajivoittoja. E-urheilun parhaana palkittiin Lempäälässä asuva Arttu Mustila. Melonnan osalta valinta osui samoin naapurikuntaan: parhaana palkittiin Kangasalan Melojia edustava Jeremy Hakala.

Salibandyn parhaana palkittiin Tampereen Classicia edustava Sami Johansson. Jousiammunnan osalta parhaana palkittiin Tampereen Jousiampujien Antti Tekoniemi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut