Ensimmäinen UMK-finaalilaulu on nyt julkistettu – Tältä kuulostaa Matin ja Tepon Tepon pojan kansainvälinen pianoballadi, kuuntele se tästä

Kaiku Entertainmentin Oskr aloittaa vuoden 2021 UMK-finalistien esittelyn julkaisemalla Uuden Musiikin Kilpailu -kisabiisinsä Lie kilpailijoista ensimmäisenä torstaina 14.1. Seuraavaksi julkaistaan perjantaina Teflon Brothersin ja Pandoran I Love You.

Pysäyttävää voimaballadia ovat kirjoittaneet artistin itsensä lisäksi suomalainen huipputuottaja Joonas Angeria ja yhdysvaltalainen David Pramik.

– Lie on tarina siitä, miten tärkeissä tilanteissa ei saa avattua suuta ja kerrottua tunteistaan, vaan piiloutuu mieluummin oman ylpeytensä taakse. Biisi toimii muistutuksena niin itselle kuin toivottavasti kuulijoillekin, että etenkin tärkeissä tilanteissa totuus vie pidemmälle kuin sen väistely, kertoo Oskr.

Oskr eli Oskari Ruohonen on Turusta kotoisin oleva pitkän linjan laulaja-lauluntekijä. Vahvat indie-juuret omaava Ruohonen on kerännyt kriitikoiden arvostusta Traffic Island- ja Yournalist -yhtyeiden solistina ja julkaissut aiemmin soolomateriaalia suomeksi. Lie on hänen ensimmäinen julkaisunsa uudella artistinimellä.

Oskari Ruohosen isä ja setä ovat paremmin viihdejulkisuudesta tuttuja nimiä. Isä on Matista ja Teposta tuttu Teppo Ruohonen, ja setä samaisen duon toinen osapuoli Matti Ruohonen.

– Fiilis on huikea ja odottava. Saa nähdä, mitä kaikkea tämä hullu kevät tarjoaa. Tästä lähtee samalla uusi sooloura käyntiin ja en ainakaan heti keksi räjähtävämpää starttia sille. Tärkein juttu on kuitenkin päästä esittämään tämä biisi ja toivottavasti luomaan isoja fiiliksiä ihmisille, Oskr hehkuttaa.

Kilpailubiisien julkaisupäivät

to 14.1. Oskr: Lie

pe 15.1. Teflon Brothers x Pandora: I Love You

ma 18.1. Danny: Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua

ti 19.1. Laura: Play

ke 20.1. Aksel: Hurt

to 21.1. Blind Channel: Dark Side

pe 22.1. Ilta: Kelle mä soitan

UMK-finaali käydään Tampereen Mediapoliksessa lauantaina 20. helmikuuta.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut