Tampere päätti avustaa yhteisöjä koronan taloushaasteissa – katso tästä yhteisöt ja paljonko niille myönnettiin

Tampereen kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunta avasi joulukuun kokouksessaan erityisavustushaun avustusyhteisöille, joiden taloudellista asemaa koronapandemia on tänä vuonna merkittävästi vaikeuttanut.

Avustushakemuksia tuli yhteensä 52. Lautakunta päätti tiistain kokouksessaan myöntää erityisavustusta 300 000 eurolla 47 yhteisölle.

Avustukset olivat haettavina joulukuun lopulla. Hakuehtoja muutettiin siten, että avustamisen edellytyksenä on, että hakijalle on koronapandemiasta aiheutunut yllättävä maksuvalmiuden heikkeneminen. Ensimmäisessä haussa avustamisen edellytyksenä oli yllättävä maksuvalmiuden puute, joka uhkaa toiminnan jatkumista.

Avustuksen saamisen edellytyksenä on ollut, että yhteisö on saanut sivistys- ja kulttuurilautakunnan toiminta- tai kumppanuusavustusta vuosien 2019–2020 aikana. Avustusta myönnetään 1.3. – 31.12.2020 syntyneiden tulonmenetysten korvaamiseksi, jotka johtuvat koronapandemiasta aiheutuneista poikkeusolosuhteista ja toiminnan rajoituksista.

Lisäksi edellytyksenä on, että hakija on tehnyt sopeuttavia toimenpiteitä toiminnan turvaamiseksi eikä sille ole myönnetty samaan tarkoitukseen valtionavustusta loppuvuonna 2020.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut