Älykaupunkikonferenssi järjestetään Tampereella – vieraita muun muassa Euroopan komissiosta ja Nokia Bell Labsilta

Tampere Smart City järjestetään tammikuun viimeisellä viikolla. Tampere Smart City
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampere Smart City Week -konferenssi järjestetään virtuaalisesti 26.–28. tammikuuta. Tapahtuma esittelee älykaupunkikehityksen uusimpia ilmiöitä ja ratkaisuja.

Tapahtumassa puhuvat muun muassa Nokia Bell Labsin tutkimusorganisaation johtaja Pertti Lukander, Euroopan komission Khalil Rouhana ja MaaS Alliancen Senior Manager for Mobility, Piia Karjalainen.

– Olemme koonneet konferenssiin todella laajan kattauksen siitä, mitä tällä hetkellä kaupunkikehityksessä tapahtuu meillä ja muualla. Teemoina ovat erilaiset yhteiskunnan osa-alueet turvallisuudesta terveyteen ja koulutuksesta liikkumiseen. Sanoisin, että ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin tuttua ja toisaalta uusia näkökulmia, kertoo tiedotteessa Seppo Haataja, Smart Tampere –ekosysteemiohjelman johtaja Business Tampereesta.

– Tampere on älykaupunkina erinomainen. Meillä on laajat ja monipuoliset verkostot, eläväinen yrityskenttä ja kansainvälisesti merkittävää tutkimusta. Täällä älykaupunkikehitystä tehdään laajasti eri yhteiskunnan toimijoita osallistaen, aina yrityksistä oppilaitoksiin ja kaupungin organisaatiosta yksittäisiin tamperelaisiin, kertoo Teppo Rantanen, elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Tampereen kaupungilta.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupunki. Konferenssin pääyhteistyökumppanit ovat Business Tampere, Business Finland, VTT, Deloitte ja Tampereen yliopisto.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut