Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen demarit nimesi 85 kuntavaaliehdokasta – Listoilla Aleksovski ja kolme ryhmän jättänyttä ja Marin, mutta ei Lylyä... ainakaan vielä

Tampereen SDP:n kunnallisjärjestön edustajisto on asettanut ensimmäiset 85 kuntavaaliehdokasta. Kunnallisjärjestön hallitus nimeää loput 15 ehdokasta lähiaikoina.

Pormestariehdokkaasta päätetään myöhemmin edustajiston kokouksessa. Lauri Lylyn nimeä ei toistaiseksi listalla ole.

– Ehdokkaiksi on asetettu monipuolinen lista erilaisia ihmisiä, joita yhdistää vahva sosialidemokraattinen arvomaailma. Listalla on eri alojen kokemusta, erityisesti ihmisten arjen asiantuntijoita, jotka rakentavat Tampereesta paremman paikan elää, sanoo SDP Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jyrki Koskinen tiedotteessa.

Listalta löytyvät muun muassa demariryhmästä eronneet Atanas Aleksovski, Ilpo Sirniö, Ulla Kampman ja Anneli Kivistö. Kaupunginvaltuutettu Esa Kanervan nimeä listassa ei ole.

Kansanedustajista ehdolle lähtevät Sanna Marin, Pia Viitanen, Jukka Gustafsson ja Tampereelle Sastamalasta kirjansa muuttanut Ilmari Nurminen.

Edit 12.1. kello 8.20: Täydennetty juttua ja muokattu otsikkoa.