Lempäälän kunta otti käyttöön Omaolo-palvelun koronaviruksen oirearvion tekemisessä

Lempäälän kunta on ottanut käyttöön koronavirustaudin oirearvion Omaolo-palvelussa . Palvelun kautta saa nopeasti yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen. Omaolon koronavirustaudin oirearvio on otettu käyttöön Lempäälässä maanantaina.

Oirearvion avulla kuka tahansa koronavirustartuntaa epäilevä voi arvioida hoidon tarvetta ja saada neuvoja mahdollisen tartunnan leviämisen ehkäisyyn.

Koronavirustaudin oirearvion voit täyttää koska tahansa. Oirearvion täytettyäsi saat vastaustesi perusteella toimintasuosituksen, joka perustuu lääketieteellisen tietokannan hoitosuosituksiin.

Terveydenhuollon ammattilaiset käsittelevät oirearvioita arkisin kello 8–15 välisenä aikana, viimeistään kello 16 ja viikonloppuisin kello 12–18, viimeistään kello 19. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä Omaolon kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä.

Huoltaja voi täyttää 1–14 -vuotiaan lapsen puolesta koronavirustaudin oirearvion Omaolossa. Samalla kertaa voi täyttää sekä oman että lasten koronavirustaudin oirearvion.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut