Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kiekkoliigan otteluohjelma taas uusiksi – Tapparalta siirtyy 7 peliä, seuraava paikallispeli vasta maaliskuussa

Jääkiekon miesten kotimainen Liiga on joutunut koronapandemiatilanteen takia mylläämään otteluohjelmaansa monta kertaa ja tänään maanantaina se teki sen taas.

Syy on se, että alueellisia yleisötapahtumia koskevia rajoituksia on pidennetty useilla alueilla. Mukana on myös otteluita maalis-huhtikuulta.

Tamperelaisjoukkueista Tapparan otteluista peräti 7 sai uuden pelipäivän. Lauantaille 23.1. pelattavaksi merkitty HIFK–Tappara siirtyy pelattavaksi 9.3., keskiviikolle 27.1. pelattavaksi merkitty Tappara–Kärpät siirtyy pelattavaksi 12.4., lauantaille 30.1. pelattavaksi merkitty Kärpät–Tappara siirtyy pelattavaksi 30.3., perjantaille 5.2. pelattavaksi merkitty Tappara–Ilves siirtyy pelattavaksi 3.4., tiistaille 23.3. pelattavaksi merkitty Tappara–HPK siirtyy pelattavaksi 24.3., tiistaille 30.3. pelattavaksi merkitty Tappara–SaiPa siirtyy pelattavaksi 14.1. ja lauantaille 3.4. pelattavaksi merkitty Tappara–Pelicans siirtyy pelattavaksi 3.2.

Ilvekseltä siirtyy kaksi runkosarjan ottelua. Perjantaille 22.1. pelattavaksi merkitty Ilves–HIFK siirtyy pelattavaksi 23.3.­­ ja keskiviikolle 27.1. pelattavaksi merkitty HPK–Ilves siirtyy pelattavaksi 2.3.

Seuraava Tampereen paikallisottelu on siis vasta 5.3. Sitä isännöi Ilves.