Nokian jouluyön henkirikoksesta epäilty on vangittu – Poliisilla olevat tiedot tukevat epäillyn kertomaa

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään vanginnut vuonna 1990 syntyneen miehen, jota epäillään todennäköisin syin Nokialla jouluyönä kello 00.33 – 00.44 aikana tehdystä henkirikoksesta. Mies ilmoittautui itse poliisille loppiaisena avustajansa välityksellä. Vangitsemisoikeudenkäynti suoritettiin etäyhteydellä.

Tähän mennessä suoritetuissa kuulusteluissa mies on kertonut tapahtumista seikkoja, jotka ovat olleet vain poliisin ja epäillyn tekijän tiedossa. Poliisin teknisen tutkinnan tulokset, samoin kuin alueella tehdyt puhutukset ja tähän mennessä suoritetut muut kuulustelut tukevat epäilyä.

Tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen on kertonut, että uhri ja epäilty tekijä tunsivat toisensa entuudestaan. Uhri ja epäilty tekijä ovat samanikäisiä.

Aiemmin on jo todettu poliisin yhden tutkintalinjan liittyneen motiiviin. Tähän liittyen poliisilla olevat tiedot tukevat epäillyn kertomaa tekoon johtaneista syistä.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan epäilty on syyllistynyt aiemminkin väkivaltarikoksiin. Mies on tuomittu pahoinpitelystä viisi kertaa, ensimmäisen kerran 17-vuotiaana.

Viimeksi mies sai tuomion kesäkuussa 2020. Tuolloin esillä oli Ylöjärvellä vuonna 2016 tapahtunut pahoinpitely.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut