Miten korona on vaikuttanut puistojen ja viheralueiden käyttöön? – Tätä kysytään nyt muun muassa Genovassa, Eindhovenissa ja Tampereella

Tamperelaisilta kysytään viheralueiden käytöstä korona-aikana.

Verkossa on avoinna kysely viheralueiden käytöstä 31.tammikuuta saakka. Kyselyn järjestää EU-hanke Urban Nature Labs, jossa Tampere on mukana. Kyselyn kieleksi voi valita suomen.

Kyselyllä selvitetään, miten viheralueet auttavat asukkaita selviytymään pandemiassa ja millaisia muutoksia viheralueiden käytössä on tapahtunut pandemian aikana. Tuloksia hyödynnetään kaupunkisuunnittelussa sekä viheralueiden suunnittelussa.

Kyselyyn voivat vastata kaikkia Urban Nature Labs -hankkeessa mukana olevien kaupunkien asukkaat – myös tamperelaiset. Hankkeen pilottikaupunkeja ovat Tampere, Genova ja Eindhoven, mukana on yhteensä 28 projektikumppania.

Tampereella hankkeessa on kehitetty muun muassa Vuoreksen hulevesijärjestelmää. Myös Koukkujärven ympäri on toteutettu luontopolku, ja taloyhtiöt ovat voineet hakea innovaatioseteleitä pihojen kehittämiseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut