Tampereen kaupungin koronarajoituksiin pieniä muutoksia – katso päivitetyt ohjeet

Tampereen kaupungin palveluissa noudatetaan Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia suosituksia rajoituksista. Ohjausryhmän 5.1.2021 antamien suositusten pohjalta koronarajoituksiin tuli vain vähäisiä muutoksia.

Alle 20-vuotiaiden enintään 10 henkilön harrastusryhmien toiminta sallitaan 11.1. alkaen Tampereen kaupungin omissa sisäliikuntatiloissa sekä koulujen, päiväkotien ja kirjastojen sisätiloissa. Muutoin kaupungin omat sisäliikuntatilat, kuntosalit ja uimahallit on edelleen suljettu toistaiseksi.

Erityisuimakortin tai muun sarjalipun käyttöaikaa jatketaan automaattisesti koronasulun verran eteenpäin. Kirjastoissa tarjotaan ainoastaan rajattua palvelua siten, että kirjastoista voi noutaa varattuja lainoja.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet jatkuvat aiemman käytännön mukaan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Tampereen kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan kymmenen hengen rajaa.

Työväen- ja kansalaisopistojen on opetus siirretty etäopetukseksi tai keskeytetty kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa. Taiteen perusopetus alle 20-vuotiaille voidaan toteuttaa alle 10 henkilön ryhminä.

Perusopetus sekä toisen asteen opetus jatkuvat Tampereella lähiopetuksena. Tampereen kaupungin henkilöstö käyttää kasvomaskeja työtehtävissään kaikilla kaupungin työpaikoilla mukaan lukien päiväkodit, peruskoulut, toisen asteen oppilaitokset ja toimistotyöt. Maskin sijaan päiväkotien ja koulujen työntekijät voivat käyttää visiiriä. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tarjotaan asiakkaille ensisijaisesti lähipalveluina.

Vierailut sairaaloihin ja terveyskeskusten vuodeosastoille on edelleen pääsääntöisesti kielletty. Vierailut ovat mahdollisia ainoastaan saattohoidossa olevien ja kriittisesti sairaiden potilaiden luona sekä lasten ja nuorten osastoilla. Hoiva- ja asumispalveluyksiköissä vierailemisessa on rajoituksia, ja vierailijoilta edellytetään suu-nenäsuojuksen tai visiirin käyttöä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut