Uusi ravintolaäänestys alkaa! – Missä on Paras Tamperelainen Salaatti ja Kasvisruoka 2021? Äänestä täällä!

Nyt pääsee äänestämään parasta tamperelaista kasvisruokaa ja salaattia.

Tammikuun on monella ruokavalion keventämisen aikaa.

Tamperelainen aloittaa vaikkapa uudenvuoden lupausten pitämisen helpottamiseksi kokonaan uuden ravintolaäänestyksen.

Tammikuussa pääsee äänestämään vaihtoehtoja kevyempään syömiseen, kun sarjoina ovat Paras Tamperelainen Salaatti ja Paras Tamperelainen Kasvisruoka.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Salaattisarjassa listalle on valittu muun muassa salaattiannoksia tarjoavia kahviloita ja ravintoloita, salaattibaareja ja muita maineikkaita salaattibuffeteja.

Kasvisruokasarjassa ehdokaslistalla on varsinaisten kasvisravintoloiden lisäksi muita eturivin tamperelaisravintoloita, joissa on satsattu kasvisruokavaihtoehtoihin.

Kummassakin sarjassa on mahdollisuus äänestää omaa ehdokastaan.

– Omat ehdokkaat ovat kilpailun suola, sillä hyvää kasvisruokaa tai hyviä salaattipaikkoja nousee varmasti listan ulkopuoleltakin, sanoo Tamperelaisen päätoimittaja Petteri Mäkinen.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Uusi ravintolaäänestys täydentää Tamperelaisen ravintolaäänestysten trilogian. Vuonna 2013 ensimmäisen kerran järjestetyssä toukokuisessa Paras Tamperelainen Ravintola -äänestyksessä kategorioina ovat pääsarja eli Tampereen paras ravintola, lounaspaikka, kahvila, olutravintola ja bilepaikka.

Vuonna 2018 alkaneessa pikkujoulukauden Paras Tamperelainen Mättö -äänestyksessä pääsee äänestämään parasta grilliä, kebabia, pizzaa ja siipipaikkaa.

Ääniä ravintolaäänestyksissä on viime vuosina annettu 5 000–10 000 sarjaa kohti.

– Tamperelaisen ravintolaäänestyksissä yhteistä on se, että ne ovat nimen omaan yleisöäänestyksiä, joissa suosikkinsa saavat kertoa asiakkaat. Kilpailut ovat saaneet kiitosta siitä, että äänestyksissä esille pääsee voittajien lisäksi myös vaihtoehdot ja Tampereen monipuolinen tarjonta. Äänestysten nostama pöhinä hyödyttää koko ravintola-alaa ja on yrittäjien vapaasti hyödynnettävissä, listaa Mäkinen.

Äänestyslinkki löytyy Tamperelaisen nettisivujen yläreunasta heti nimen alta. Äänestys päättyy sunnuntaina 24. tammikuuta.

Äänestysten tekniikasta ja toteuttamisesta vastaa Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva tutkimusyhtiö Tietoykkönen.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut