Terveyspalvelujen verkkoasioinnissa ja ajanvarauksessa on katko torstai-iltana – kestää kolmen tunnin ajan

Tampereen kaupungin terveyspalvelujen verkkoasioinnissa ja ajanvarauksessa on katko torstai-iltana kello 18.30–21.30 välisenä aikana potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi.

Katkon aikana terveyspalvelujen neuvonta ei pysty antamaan vastaanottoaikoja kaupungin terveyspalveluihin eikä tekemään lähetteitä esimerkiksi koronavirustestiin.

Myös verkkoajanvaraus on pois käytöstä eikä sen kautta voi varata, siirtää tai perua aikoja tai täyttää terveysasemien yhteydenottolomakkeita.

Ajanvarauksella toimiva Hatanpään kiirevastaanotto sulkeutuu torstaina 7.1. jo kello 18.

Terveyspalvelujen neuvonnan numeroihin 03 10023 tai 03 5657 0023 voi kuitenkin myös katkon aikana soittaa kysyä sairaanhoitajilta esimerkiksi hoito-ohjeita. Yleisluontoisia neuvoja saa myös terveyspalvelujen neuvonnan chatin kautta osoitteesta www.tampere.fi/10023. Äkillisissä terveyspulmissa päivystykseen lähtöä miettiviä auttaa ympärivuorokautisen päivystysavun numero 116117.

Katko ei koske suun terveydenhuollon ajanvarausta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut