Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Viime vuonna Ilveksen kakkosjoukkueen maalitykki, nyt liigaseuraan pitkällä sopimuksella – Santeri Haarala siirtyy Kuopioon

Viime kaudella Ilveksen kakkosjoukkueen paidassa tukun maaleja paukutellut Santeri Haarala siirtyy pitkällä sopimuksella Kuopion Palloseuran riveihin. Sopimus on mallia 2+1.

Haarala tuli jalkapalloa seuraavalle yleisölle tutuksi viimeistään viime kaudella, kun mies mätti maaleja Kakkosessa Ilveksen kakkosjoukkueen paidassa. Sieltä Haarala hankittiin nopeasti TPS:n paitaan. TPS putosi sarjatasoa alemmas, ja Haaralan ura jatkuu edelleen Veikkausliigassa.

– Mahtavaa päästä osaksi yhä Suomen parhaista joukkueista. Lyhyestä ajasta täällä on jäänyt tosi hyvä ja ammattilainen kuva, Haarala viittaa joulukuun testijaksoon Kuopiossa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Pelaaja on lähtenyt Savoon kamppailemaan tosissaan peliajasta.

– Joukkueen tavoitteita ei ole vielä asetettu, mutta olen tullut tänne menestymään. Henkilökohtaisella tasolla haluan vielä kehittyä pelaajana. Haluan tuoda kentälle tehoja maalien ja syöttöjen muodossa, mikä auttaa joukkuetta tuloksenteossa.