Pitkään Tapparassa pelannut Anton Levtchi löi viimein läpi – Jatkoaika: "En ole edes miettinyt muualle siirtymistä"

Siitä on jo aikaa, kun nuori Anton Levtchi pelasi ikätoverinsa Aleksander Barkov Juniorin kanssa höntsäjääkiekkoa tamperelaisilla ulkojäillä. Sieltä Barkovin tie vei aikanaan isoihin valoihin NHL:ään, Levtchi puolestaan on rakentanut uraansa kaikessa rauhassa Tampereella.

Nyt rakentaminen on alkanut tuottaa tulosta: kaudella 2019-2020 Levtchi teki 59 pelaamassaan ottelussa 46 pistettä ja tahti on ollut hyvä tälläkin kaudella – 20 pelatussa ottelussa seitsemän maalia ja seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Samalla myös pitkään läpimurtoaan odottanut Kristian Tanus on onnistunut miesten pelatessa samassa ketjussa.

− En ole edes miettinyt muualle siirtymistä, vaan olen pyrkinyt ainoastaan kehittämään itseäni. Olen tehnyt aikoinaan kovasti töitä päästäkseni liigajoukkueen rinkiin, ja unelmat ulkomaan kaukaloista ovat vieläkin muutaman kauden edessäpäin. Olen tykännyt olla Tapparassa ja koen, että se on paras paikka minulle nytkin, Levtchi kertoo Jatkoaika-verkkolehdelle.

25-vuotias Levtchi osaa eritellä tarkasti, mistä tason nouseminen johtuu.

– Kamppailu- ja luisteluvoiman kun sain kehitettyä riittävän hyvälle tasolle, niin aloin saada isompaa vastuuta ja onnistumisiakin alkoi tulla. Niihin keskityin aika paljon, varsinkin kesäisin tein töitä niiden eteen. Olin tiennyt, että pelaaminen oli ollut ihan hyvällä tasolla. Pelisilmää oli, mutta sitten piti saada voimaa kaksinkamppailuihin ja luisteluun, jotta pystyin auttamaan joukkuetta paremmin, hän kommentoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut