Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Johanneksen klinikka avaa lääkäriaseman Pirkkalan Veskaan

Tamperelainen lääkäriasema Johanneksen klinikka laajentaa toimintaansa Pirkkalaan. Siellä se avaa toimipisteen Veskassa.

Hyvinvointikeskus Hyve osoittautui hyväksi yhteistyökumppaniksi ja Johanneksen väen löytää jatkossa myös sieltä. Hyve on vakiinnuttanut toimintansa Kauppakeskus Veskan toisessa kerroksessa.

– Heillä on laaja asiakaskunta ja nyt oli aika viedä hyvinvointipalvelut seuraavalle tasolle. Lääkäriasema Johanneksen klinikan strategiassa on laajentuminen teemana, joten hynttyiden yhteen lyöminen oli enemmän kuin luontevaa, kertoo toimitusjohtaja Jukka Heinijoki tiedotteessa.

– Lääkäriaseman toiminta kauppakeskuksessa on järkevää. Siellä on paljon yrityksiä ja ne tarvitsevat työterveyspalveluita. Lääkäriaseman on hyvä olla siellä, missä ihmisetkin, kertoo Heinijoki.

Työterveys-, yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi lääkäripalveluista löytyvät muun muassa tuki- ja liikuntaelintiimi sekä urheilulääkäreitä.