Lähteekö Ilveksen superlahjakkuus Valioliigaan tammikuussa? – Näin pohtii asiaa urheilulehti The Athletic

Hyökkääjä Naatan Skytän ympärillä riittää kiinnostuneita ulkomaalaisseuroja. Mahdollista on, että mies voisi vaihtaa maisemaa jo tammikuun siirtoikkunassa. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Urheilulehti The Athletic pohtii verkkosivuillaan, voisiko Ilveksen superlahjakkuus Naatan Skyttä siirtyä jopa Valioliigaan tammikuun 2021 siirtoikkunassa. 18-vuotias Skyttä teki kaudella 2020 Ilvekselle seitsemän maalia 16 ottelussa, ja syötti tämän lisäksi kaksi maalia.

Athleticin mukaan todennäköisin osoite löytyy Tanskasta: julkaisun mukaan niin Nordsjaelland kuin Midtjyllandkin ovat kiinnostuneita Skytästä. Tämän lisäksi kiinnostusta löytyy Hollannin suurseuroista PSV Eindhovenista ja Feyenoordista.

Valioliiga-seurojen näkökulmasta Skytässä viehättää brittimittakaavassa edullinen hinta. Lehti arvioi, että Skyttä voisi vaihtaa maisemaa noin 700 000 eurolla.

Siirron hidasteeksi voi asettua Brexit. Se tarkoittaa sitä, että kaikkien ulkomailta Englantiin siirtyvien pelaajien pitää olla täyttänyt 18 vuotta ja yltää pisteytysjärjestelmään perustuviin vaatimuksiin ennen siirron mahdollistamista. Sääntö mahdollistaa kuitenkin kikkailun – pelaaja voidaan hankkia yhteistyöseuran riveihin pelaamaan siihen asti, kunnes heidän on mahdollista pelata Englannissa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut