Poliisi on edennyt Nokialla sattuneen surman tutkinnassa – nyt kaivataan tietoja kuvassa näkyvästä miehestä

Sisä-Suomen poliisi kaipaa nyt tietojasi tästä miehestä. Poliisi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Poliisi on jatkanut kuudetta päivää Nokian henkirikoksen selvittämistä. Poliisi pyytää nyt kuvassa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Kuva liittyy joulupäivän yönä Nokian Petäjäpolulla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan. Mies liikkui lähialueilla hieman henkirikoksen tapahtumisen jälkeen.

Poliisi kaipaa nyt lisätietoja tästä miehestä. Poliisi

Poliisi on jatkanut tiiviisti henkirik oksen tutkintaa. Tähän mennessä on suoritettu kymmeniä kuulusteluja ja tehty satoja tarkistuksia ja puhutuksia.

Tapahtumat olivat yöllä ohi lähes hetkessä. Uhri on saapunut kotiportaan eteen kello 00.31, ja ohikulkija ilmoitti hänestä hätäkeskukseen kello 00.45. Kyseisellä aikavälillä on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä liikkunut useita henkilöitä, henkilöautoja ja ainakin yksi henkilö polkupyörällä.

Poliisi pyytääkin myös näitä alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä viimeistään huomenna 31.12.2020 numeroon 0295 445 317 tai laittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Poliisi ei edelleenkään tiedota tapahtuman yksityiskohdista enempää.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut