Pirkanmaalaismies tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankeuteen – ampui raskaana olevaa puolisoaan, leikkasi tämän hiukset

Turun hovioikeus on pitänyt ennallaan pirkanmaalaisen miehen käräjäoikeudesta saaman kolmen vuoden ja kuukauden mittaisen ehdottoman vankeustuomion. Tuomio tuli useammasta rikoksesta, muun muassa törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Rikoslista oli pitkä: näiden ohella mies sai tuomion yhteensä 16 muusta rikoksesta.

Tapahtumat ajoittuvat marraskuuhun 2019. Tuolloin mies oli ampunut raskaana olevaa puolisoaan sääriin ja tämän jälkeen leikannut tämän hiukset. Miehellä oli tiedossa se, että nainen on raskaana. Mies ei toimittanut puolisoaan hoitoon, vaan oli ottanut hänet mukaansa seuraavana päivänä ja vienyt tämän Keski-Suomeen. Siellä nainen oli lopulta päässyt vapaaksi.

Käräjäoikeuden mukaan oli lähinnä hyvää sattumaa, ettei naiselle ollut aiheutunut ampumisesta kuin vähäisiä vammoja. Turun hovioikeuden päätöksen myötä miehen saama vankilatuomio saa lainvoiman ja siitä ei ole enää mahdollista valittaa ylempiin oikeusasteisiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut