Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmoittautuminen kaupungin liikuntaryhmiin alkaa maanantaina kello 9 – Kevätkausi alkaa poikkeukselliseen aikaan

Haku Tampereen kaupungin ohjattujen liikuntaryhmien kevätkaudelle alkaa maanantaina 4. tammikuuta kello 9. Liikuntaryhmien kevätkausi alkaa ennakkotiedoista poiketen vasta maanantaina 18. tamikuuta. Alkamisajankohta voi vielä koronatilanteen vuoksi muuttua.

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan maanantaina 4.1. kello 9 alkaen, jolloin valittavana on useita vauvauintiryhmiä, uimakoulujen ensimmäisen jakson kursseja sekä työikäisten liikuntaryhmiä. Tiistaina 5.1. kello 9 avautuu ilmoittautumislinkki edellisten lisäksi 60+, 75+ sekä erityisliikuntaryhmien tarjontaan.

Kaikki kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät ovat vapaasti selattavissa ilmoittautumisjärjestelmässä. Koska koronaepidemia aiheuttaa epävarmuutta ryhmien toteutumiselle, verkkomaksumahdollisuus on poissa käytöstä. Laskutamme kaikki kevätkauden 2021 ryhmät myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Liikuntapalveluista riippumattomista syistä ryhmätoiminta voi siirtyä ulkoliikuntaan, etäopetukseen tai keskeytyä. Ulkoliikunnalla tai etäopetuksella korvattavien kurssien kurssimaksua ei palauteta. Muissa tapauksissa kurssimaksuhyvityksistä päätetään aina tilanteen mukaan.

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä .

Ryhmiin voi ilmoittautua myös puhelimitse:

Maanantaina 4.1. kello 9.00–15.00

työikäisten ryhmät, uimakoulut, vauvauinnit: puh. 044 423 5248

Tiistaina 5.1. kello 9.00–15.00

60+, 75+ ja erityisryhmät, puh. 044 423 5247

Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumisohjeet verkkosivuilta:

www.tampere.fi/ohjattuliikunta

Vauva- ja lapsiperheille suunnattujen uintiryhmien ohjauskausi alkaa 18. tammikuuta. Tarjolla on ryhmiä niin uusille, yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille kuin yhdeksän kuukautta täyttäneille lapsille, jotka ovat suorittaneet vauvauinti-kurssin.

Lisäksi uimahalleissa järjestetään perheuintia sekä vesipedot- ja vesitermiittiryhmiä. Uimakouluja kevätkaudella on tarjolla kolme eri jaksoa, joihin haetaan erillisinä hakuaikoina. Myös aikuisille suunnattuja uinnin alkeis- ja tekniikkaryhmiä löytyy eri uimahalleista.

Liikuntapalvelut järjestää myös erityisliikuntaa vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille ja lapsille. Liikuntaryhmien tavoitteena on terveyden, toimintakyvyn ja fyysisen kunnon parantaminen ja ylläpitäminen, sekä sosiaalisten kontaktien, ilon ja virkistyksen tuottaminen. Ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset.

Työikäisille on tarjolla sekä kausimaksullisia että kertamaksullisia ryhmiä. Tarjolla on muun muassa kehonhuolto- ja kahvakuulatunteja sekä kuntonyrkkeilyä ja vesijumppaa.