Tamkista valmistui koronasta huolimattakin yli 2 000 – "Vuosi oli monella tapaa haasteellinen"

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Vuonna 2020 Tampereen ammattikorkeakoulusta suoritettiin yhteensä 2023 tutkintoa. Poikkeuksellisen opiskeluvuoden aikanakin valmistuneiden määrä on edellisvuosien tasolla.

Työllistymisaste heti opintojen päätyttyä on viime vuosina ollut lähes 80 prosenttia, oppilaitos kertoo tiedotteessaan.

– Vuosi 2020 oli monella tapaa haasteellinen, niin opiskelijoille kuin henkilöstöllekin. Nyt vuoden lopussa voimme todeta, että opetuksen ja palveluiden järjestämisessä onnistuimme niin hyvin kuin se näissä olosuhteissa on ollut mahdollista.

– Suoritettujen opintopisteiden määrä jopa nousi viime vuoteen verrattuna. Seuraamme pandemiatilannetta edelleen tarkasti ja pyrimme varmistamaan oppimisen edellytykset ja turvalliset olosuhteet kaikille, sanoo koulutuksesta vastaava vararehtori Päivi Karttunen.

Monialaisessa Tamkissa on kahdeksan koulutusalaa. Ammattikorkeakoulututkinnoista (AMK) valmistui 1742 opiskelijaa 19 eri tutkintonimikkeellä.

Ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja (YAMK) suoritettiin 281.

Tamk julkaisee kuukausittain valmistuneiden nimet verkkosivuillaan. Vuoden viimeinen valmistuneiden nimilista julkaistaan torstaina 31.12. osoitteessa tuni.fi/tamk.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut