Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi miehen syylliseksi kahteen lapseen kohdistuneeseen seksuaalirikokseen – määrättiin mielentilatutkimukseen

Pirkanmaan käräjäoikeus on määrännyt lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista syytetyn miehen mielentilatutkimukseen. Oikeuden mukaan syytetty on syyllistynyt tekoihin, joista hän on ollut syytteessäkin.

Kyseessä ovat tapaukset, jotka ajoittuvat Haukiluomaan ja Tesomalle. Molemmat tapahtuivat julkisilla paikoilla. Toinen epäillyistä seksuaalirikoksista tapahtui elokuussa 2019, toinen elokuussa 2020. Tekojen uhrit ovat 7- ja 9-vuotiaita.

Syytetty kiisti syyllistyneensä rikoksiin. Mies ilmoittautui kuitenkin itse poliisille syyskuun loppupuolella ja on ollut siitä lähtien vangittuna. Tätä ennen poliisi oli julkistanut epäiltyyn liittyen tiedotteen, jossa oli varsin tarkka kuvaus epäillystä. Vihjeistä huolimatta miehen henkilöllisyys ei selvinnyt ennen kuin hän ilmoittautui poliisille omatoimisesti.

Mies oli pyytänyt mielentilatutkimuksen tekemistä myös itse.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut