"Ei sitä isoa sukujoulua olisi voinutkaan viettää..." – Henriikka ja Aino pääsevät jouluaattona tankotanssimaan suoraan tv-lähetykseen

Henriikka Roo ja Aino Mäkiselkä pääsivät testaamaan esiintymisasuja harjoituksissa. Kimmo Mäkiselkä
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Koronan vuoksi mitään isoa sukujoulua ei olisikaan voinut viettää...

Näin toteaa tamperelainen tankotanssin lähettiläs Henriikka Roo, joka sai jouluaatoksi keikan suoraan lähetykseen valtakunnantelkkariin.

Roo esiintyy valmennettavansa Aino Mäkiselän kanssa Yle Tv 1:n Kuusijuhla-ohjelmassa.

Mäkiselkä on tuore lasten sarjan Suomen mestari, joka säväytti viime vuonna Talent Suomi -ohjelmassa.

– Aino on tosi innoissan tästä esiintymisestä. Koronan vuoksi mitään isoa sukujoulua ei olisikaan voinut viettää joten tämä on oikeen hieno joulukokemus vaihteeksi, kertoo Roo.

Roon mukaan pääsy jouluohjelmaan on osoitus ihmisten käsityksen muuttumisesta tankotanssia kohtaan.

– Olen nyt kymmenen vuotta toiminut tankotanssin parissa kilpailijana, esiintyjänä ja valmentajana ja on ollut upea nähdä läheltä ihmisten suhtautumisen ja ennakkoluulojen muuttumisen tähän monipuoliseen ja vaativaan lajiin. Enkä olisi kymmenen vuotta sitten ikinä uskonut että jonain päivänä pääsen esittämään telkkarissa koko perheen jouluohjelmassa tankotanssia.

Ennakkotietojen mukaan Henriikan ja Ainon yhteisesitys nähdään kello 15–16 välillä ja Henriikan Walking in the Air -sooloesitys kello 18–19 välillä. Esityskappaleet laulaa Saara Aalto.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut