Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Petsamon lapset huolestuivat, kun tuttua koiraa ei enää näkynyt naapurin ikkunassa – Omistajalta huojentava viesti

Tampereen Petsamon lapsia alko i joulun alla huolestuttaa. Eräässä omakotitalossa lapsia tervehti usein villakoira, jolla tapana oli katsella ulkomaailman tapahtumia ikkunalaudalta.

Yhtäkkiä koiraa ei enää ikkunalaudalla näkynyt. Lapset huolestuivat asiasta. Mitä on pienelle koiralle tapahtunut?

Lapset päättivät kirjoittaa ja jättää asiasta kirjeen postilaatikkoon.

– Teidän koira on hauska kun se katsoo ikkunasta, mutta olemme huomanneet ettei koiraa enää näy. Uskomme, että se johtuu ikkunan kasveista ja koristeista.

– Toivoisimme, että koira pääsisi katsomaan ikkunalaudalta ulos jalkakäytävälle. Toivottavasti koiralla menee hyvin, terveisin Petsamon pienet asukkaat, kirjeen sisältö kuuluu.

Nyt asiasta kertoo koiran omistaja Marjo Leppävuori sosiaalisessa mediassa. Hän myös lohduttaa huolestuneita lapsia, että koira on täysin kunnossa.

– Saimme liikuttavaa postia Petsamon pieniltä asukkailta! Ajattelin laittaa viestin myös tänne (sosiaaliseen mediaan), josko vaikka vanhempien kautta kantautuisi heille tieto, että Nomi-koiralla menee oikein hyvin. Nomi on lomailemassa Itä-Suomessa; palaa ikkunalaudalle vuodenvaihteessa ja lupaan siihen mennessä siivota koristeet ja kasvit, tervetuloa kurkkimaan, Leppävuori lupaa.