Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tappara teki kolme jatkosopimusta – kaikki hyökkääjien kanssa

Tappara on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Sami Moilasen, Otto Rauhalan sekä Patrik Virran kanssa. Lisäksi Rauhalan sopimuksessa on yhden vuoden optio.

Patrik Virta on kuulunut Tapparan avainpelaajiin viime kaudesta lähtien. 24-vuotias hyökkääjä siirtyi syksyksi 2019 sinioransseihin kahden vuoden sopimuksella. Ennen Tappara-pestiään Virta on pelannut Liigassa sekä HPK:ssa että TPS:ssä, Ruotsin pääsarjatasolla Örebrossa ja KHL:ssä Slovan Bratislavan joukkueessa.

Sami Moilanen on edustanut Tapparaa kaudesta 2018-19 lähtien. Ennen siirtymistään kirvesrintoihin hän voitti vuonna 2017 kanadalaisen juniorisarja WHL:n mestaruuden Seattle Thunderbirdsin paidassa. 21-vuotias hyökkääjä on myös kaksinkertainen nuorten maailmanmestari.

Otto Rauhala on Tapparan omia kasvatteja, ja hän onkin ollut jo kuuden edellisen kauden ajan edustusjoukkueen vakiokasvoja. 25-vuotiaan hyökkääjän palkintokaapista löytyy kaksi SM-kultaa Tapparan paidasta vuosilta 2016 ja 2017. Lisäksi hän on nuorten maailmanmestari vuodelta 2014.