Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Matias Myttysen saapuminen Ilvekseen varmistui – Niin varmistui kahden muunkin pelaajan

Ilves vahvistaa rivejään kolmella pelaajalla. Hyökkääjät Matias Myttynen, 30, ja Teemu Väyrynen, 23, liittyvät joukkueeseen loppukauden mittaisilla sopimuksilla. Puolustaja Erik Aution, 25, koeajallinen sopimus on ottelukohtainen ja jatkuu 2-6 ottelun ajan.

Ilveksellä oli tarve täydentää joukkuettaan, sillä ryhmän NHL-avut ovat palanneet joulukuun aikana takaisin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan tammikuussa alkavaan NHL-kauteen.

– Tuntuu todella hienolta palata Ilvekseen ja päästä taas pelaamaan Hakametsässä oikean kotiyleisöni edessä. Se on ollut kaikkina näinä vuosina haaveeni, ja on hienoa, että nyt siihen tuli mahdollisuus, sanoo Matias Myttynen Ilveksen tiedotteessa.

– Olen seurannut Ilveksen otteita vuosien varrella ja tietysti myös tänä syksynä. On ollut hienoa nähdä, miten viihdyttävää ja hyvää jääkiekkoa joukkue pelaa. Haluan nyt vain päästä pelaamaan ja saada mahdollisuuden menestyä ja onnistua – siihen Ilves on paras mahdollinen paikka.

Puolustaja Erik Autio tulee Tampereelle Mestiksestä. Sopimuksessa on koeaika.

– Puolustuksemme pitkittyneiden poissaolojen vuoksi tarvitsemme apua tuleviin peleihimme. Erik Autio on erottunut alkukauden aikana Mestiksessä selkeästi edukseen, ja lisäksi hänellä on kokemusta Liigasta viime vuosilta, joten hän sopii erinomaisesti tähän tilanteeseen, sanoo seuran urheilutoimenjohtaja Timo Koskela.

– Teemu Väyrynen on monipuolinen pelaaja, joka tuo hyökkäykseemme lisää kilpailua ja vaihtoehtoja niin tasakentällisin kuin alivoimallakin. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja on ikäisekseen kokenut hyökkääjä, joka pelaa joukkue ensin -mentaliteetilla, Koskela kuvailee kolmatta hankintaa.