Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Fun-Radio: Ilves hankki riveihinsä tamperelaisen kiekkokiertolaisen – lumipallo lähti pyörimään aituriavovaimon some-päivityksestä

Sosiaalisessa mediassa aktiivisen Lotta Haralan Instagram-päivitys sai tiistaina aamulla tamperelaiset kiekkofanit hereille.

– Vihdoin mulla on mahdollisuus yrittää olla edes hitusen samanlainen tuki sulle, kun ensimmäistä kertaa pelaat samassa kaupungissa, jossa itse asun. Tästä kaudesta tulee unohtumaton!! Mutta arvatkaa kummassa joukkueessa?

Kyseessä on pitkän linjan hyökkääjä Matias Myttynen, joka on saanut kiekko-oppinsa Tampereella. Sittemmin seurat ovat vaihtuneet ja kokemusta on myös ulkomaisista sarjoista. Viimeksi Myttynen pelasi jääkiekkoa pätkäsopimuksella KHL-Jokereissa.

Haralan arvuutteluun vastaus on Ilves. Seuravalinnan vahvisti ensimmäisenä Fun-Radio, jolle tiedon kertoi seuran joukkueenjohtaja Timo Peltomaa.

Myttynen on Ilveksen kasvatti, joka pelasi pitkään jääkiekkoa seuran riveissä. Viimeisen kokonaisen kauden hyökkääjä pelasi joukkueen riveissä 2011-2012. Hyökkääjän luontainen pelipaikka on keskushyökkääjä.