Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tommi Liimataisella välähti: miltä kuulostaisi videotervehdys Katri Helenalta tai Jonne Aaronilta? – "On hienoa, että palvelu on viimein valmis"

Monia kotimaisia artisteja manageroiva tamperelainen Tommi Liimatainen on kehitellyt uudenlaisen, kotimaiselta pohjalta operoivan verkkopalvelun. Kyseessä on uusi kotimainen Artisti Areena -verkkopalvelu, joka välittää artistien ja esiintyjien personoituja videotervehdyksiä ja fanipuheluita.

Palvelun kautta on mahdollista tilata toivotulla sisällöllä suosikkiartistin videotervehdys tai puhelu joko itselle, läheiselle tai ystävälle.

Tilaus tulee tehdä seitsemän päivää ennen toivottua toimitusajankohtaa. Kiireellisissä tapauksissa asiasta kannattaa mainita tilauksen yhteydessä. Tilaaminen on helppoa, sillä se tehdään ja maksetaan verkkopalvelussa. Raha palautuu, mikäli videoita tai puheluja ei pystytä tilaajan tai tekijän aikataulun tai toivotun sisällön vuoksi toimittamaan.

– On ollut todella mielenkiintoista kehittää palvelua yhdessä sisällöntuottajien ja teknisten osaajien kanssa. Olen innoissani saadessani tarjota kotimaisella osaamisella toteutetun palvelun, josta kuluttaja voi tällä tavoin hyötyä saadessaan tuottaa ikimuistoisen elämyksen itselleen tai läheiselleen, Liimatainen kommentoi.

Ideaa vauhditti täytäntöön myös korona-aikana kasvanut kuluttajakysyntä videotervehdyksille ja puheluille.

– On hienoa, että palvelu on viimein valmis! Saan lukuisia videotervehdys- ja puhelupyyntöjä faneilta eri kanavia pitkin. On tehokkaampaa ja organisoidumpaa, että ne tulevat jatkossa yhden kanavan kautta, muusikko Antti Railio kommentoi palvelun hyötyjä.

Palveluun ovat tervetulleita kaikki artistit ja esiintyjät. Yleisöltä toivotaan palautetta ja ideoita palvelun kehittämiseksi. Niitä vastaanottaa Tommi Liimatainen sähköpostiosoitteessa tommi@hypeproductions.fi

Artisti Areenasta voi tilata videotervehdyksiä ja puheluita muun muassa seuraavilta artisteilta ja esiintyjiltä: Antti Railio, Katri Helena, Jonne Aaron, Päivi Lepistö, Kyösti Mäkimattila, JP Leppäluoto, Noora Louhimo, Pirkko Mannola, Doom Unit , Jenni Mustajärvi sekä Ville Liimatainen ja Ajomiehet.