Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Älyttömän siistiä, että Tampereelle tulee sellainen monitoimiareena" – Uros Liven Tamperetta rakastava tuotantopäällikkö Alex Regan innoissaan uudesta pestistä

Tampereella ensi joulukuussa avattavan elämysareena Uros Liven juuri pestattu tuotantopäällikkö Alex Regan on innoissaan. Mies ei malta odottaa päivämäärää 1.2.2021, jolloin hän aloittaa uudessa työssään.

– Se on aivan uskomaton onni, että pääsin Uros Liven tiimiin mukaan. Kun mietin tulevaa ja helmikuun alkua, nousevat karvat käsissäni pystyyn. Pääsen silloin innolla lyömään työhanskat käteen, Regan iloitsee.

Hän on jo tutustunut työkavereihinsa sekä areenaan, joka tosin on vielä keskeneräinen. Sen mittasuhteet ovat kuitenkin jo Reganin tiedossa.

– Olen seurannut hanketta ylpeydellä alusta asti. Rakastan Tamperetta, joka on Suomen, ellei maailman paras kaupunki, joten on älyttömän siistiä, että Tampereelle tulee sellainen monitoimiareena.

– Uros Live on valmistuessaan maan ykkösareena. Se on suuri ja moderni. Infra on tällä hetkellä Suomen paras, Alex Regan sanoo.

Uros Live antaakin tuotantopäällikölle ja hänen tiimilleen mahdollisuuden tehdä töitä niin, että lähinnä vain mielikuvitus on rajana.

– Joo, ehdottomasti. Esitystekniikka kehittyy koko ajan, digitaaliset elementit lisääntyvät ja ihmisten käsitys tapahtumista ja elämyksellisistä kokemuksista muuttuu samalla. Meilläkin on mahdollisuus tehdä perinteisistä tapahtumaelämyksistä versio 2.0.

Regan arvaa, että hänellekin tulee uuden pestin myötä eteen tilanteita, keksintöjä ja ahaa-elämyksiä, joita mies ei osaa vielä arvatakaan.

– 12 Tullikamari-vuoden aikana tuotantoalalle tuli jatkuvasti uusia innovaatioita ja kehitys kulki hurjaa vauhtia eteenpäin. Uros Livessä tuotantoja tehdään aivan eri kokoluokan tilassa. Neliöitä ja kuutioita on valtavasti. Siellä voi toteuttaa todella hienoja konsertteja, urheilutapahtumia, gaaloja ja vaikka mitä, hän pohtii.