Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ostitko tämän nuken Tampereen Sampolasta kaksi vuotta sitten? – Nyt Kyllikki haluaisi ostaa sen takaisin lapsenlapselleen

Lelu: Kyllikki teki kaksi vuotta sitten ratkaisun, joka kaduttaa kovasti. 29Nyt hän etsii pariskuntaa, jolle lapsenlapselle tärkeän nuken Tampereella myi.

Pohjois-Pirkanmaalla asuva iäkäs nainen on ollut harmissaan samasta asiasta kahden vuoden ajan. Niin kovasti häntä harmittaa, että haluaa tässä jutussa tulla kutsutuksi vain nimellä Kyllikki.

Harmituksen juurisyy ajoittuu vuoteen 2018. Kaksi vuotta sitten nainen oli myymässä messutapahtumassa, joka järjestettiin Tampereella Sampolassa. Myytyjen tavaroiden joukossa oli nukke, jolla naisen lapsenlapsi oli leikkinyt.

– Minä olin sitten niin tyhmä, että menin myymään sen nuken siellä. Nukke oli minulla messuilla myytävien tavaroiden joukossa, ja sellainen nuorempi pariskunta sitä tutkaili aikansa. Lopulta he päättivät sitten ostaa sen minulta, Kyllikki sanoo.

Lapsenlapselle mummon tekemä ratkaisu oli valtava pettymys. Asia on harmittanut siitä saakka, ja mummo kokee asiasta valtavaa syyllisyyttä.

– Hän on edelleen ollut kiukkuinen ja hyvin murheissaan ratkaisusta, Kyllikki huokaa.

Ajan myötä asiasta on syntynyt valtava syyllisyydentunne, jonka kuulee puhelimessakin melkein jokaisesta sanasta. Nyt vanha nainen toivoisi, että nuken ostanut pariskunta lukisi tämän jutun ja olisi halukas myymään ostamansa nuken.

– Maksan siitä sen mitä pyydetäänkin. Raha on tässä kohtaa hyvin toissijainen asia tunnearvoon verrattuna, hän sanoo.

Taloudellisesti ajateltuna ratkaisu myydä ei ollut välttämättä paras mahdollinen. Kyllikki sanoo, että hän osti aikoinaan nuken 297 euron hinnalla. Nuken hän myi kuitenkin 40 eurolla messutapahtumassa.

– Se on tumma nukke, sellainen vauvanukke. Olen ottanut siitä maksun, mutta kuittia en ole enää löytänyt. Siitä ostajan olisi tietysti saanut helposti selville.

Oloa eivät ole helpottaneet keskustelut Teija Ruuhikorpi-Mäen kanssa.

– Hän sanoi, että ostaa aika paljon nukkeja mutta ei koskaan myy niitä. Tämä olisi minunkin pitänyt muistaa.

Nyt 73-vuotias nainen toivoo ainoastaan sitä, että hän saisi nuken hankittua takaisin.

Kyllikki toivoo, että nukkeasiassa otetaan yhteyttä Tamperelaisen toimitukseen

– Vastaan varmasti huutoon, sitä ei kannata pelätä ollenkaan.

Mikäli tiedät nukesta, lähetä viesti pekka.ruissalo@tamperelainen.fi.