Lahdesjärvelle nousee Pirkanmaan Voimian jättikeittiö – Valmistetaan päivittäin 33 000 ateriaa

Teemu Nurmi

Tampereen Lahdesjärvelle nousee Pirkanmaan Voimia Oy:n uusi tuotantokeittiö Voimian Pata. Rakentaminen alkaa joulukuun aikana ja valmistuessaan syksyllä 2022 Voimian Pata tulee olemaan Suomen nykyaikaisin tuotantokeittiö, jossa valmistetaan päivittäin 33 000 maukasta ateriaa päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin.

Tällä hetkellä kolmisenkymmentä tuotantokeittiötä valmistaa ateriat noin 150 tamperelaiseen päiväkotiin, kouluun ja oppilaitokseen. Tuotannon keskittäminen Voimian Pataan tehostaa toimintaa ja pienentää keittiöverkostoon tehtäviä muita investointeja. Palvelu voidaan tuottaa jatkossa tehokkaasti myös pienissä toimipisteissä ja pientenkin asiakassegmenttien palveleminen on mahdollista kustannustehokkaasti mutta laadukkaasti.

Pirkanmaan Voimian liiketoimintajohtaja Tarja Alatalo kertoo tiedotteessa, että valinnanmahdollisuudet lisääntyvät ja tulevaisuudessa esimerkiksi koulu voi halutessaan valita ruokalistoista itselleen sopivimman. Myös erityisruokavalioiden valmistus keskitetään Voimian Pataan, jolloin niiden turvallisuus voidaan taata entistä paremmin.

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka tuottaa ja järjestää ateria- ja puhtauspalveluita omistaja-asiakkaille.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Kesä on vuokrauksen sesonkiaikaa

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut