Lapsiperheiden sosiaalityössä otettiin käyttöön sähköinen ajanvaraus

Lapsiperheiden sosiaalityössä on Tampereella otettu käyttöön sähköinen ajanvaraus. Uudistuksen myötä asiakas saa halutessaan sosiaalityötä koskeviin ajanvarauksiin liittyviä tekstiviestejä.

Vuoden 2021 alusta lähtien asiakas voi myös varata itse ajan palveluohjaajan tapaamiseen.

Järjestelmä lähettää tietyt tekstiviestit automaattisesti, mikäli asiakas on antanut niihin luvan. Asiakas saa ajanvarauspalvelusta esimerkiksi viestin ajanvarauksesta, muistutusviestin ajanvarauksesta tai viestin perutusta ajasta.

Vielä tällä hetkellä luvan antaminen viestien lähettämiseen on mahdollista tehdä vain työntekijän välittämänä, mutta käyttöönoton edetessä asiakas voi pian itse antaa palvelussa luvan tekstiviestien lähettämiseen.

Jos tapaaminen koskee useaa perheenjäsentä, jokainen voi haluttaessa saada oman tekstiviestin. Lapsen täytyy olla vähintään 12-vuotias, jotta hänelle voidaan lähettää oma viesti.

Palveluun ( tampere.palveluohjain.fi) kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Palvelussa näkyvät myös työntekijän asiakkaalle tekemät ajanvaraukset. Alle 16-vuotiaan lapsen huoltaja näkee omilla tunnuksillaan tietyin ehdoin myös lapsensa varaukset.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut