Rauhaniemessä todettu jo 73 koronatartuntaa – Tällä hetkellä hoidossa 40 tartunnan saanutta, kuolleita kaksi

Kuvituskuva. Riitta Ketola
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereella Rauhaniemen sairaalan koronaepidemiassa on todettu tähän mennessä koronavirustartunta 48 potilaalla ja 25 henkilökunnan jäsenellä.

Tampereen kaupunki tiedotti asiasta keskiviikkona iltapäivällä.

Epidemian aikana on menehtynyt kaksi koronavirustartunnan saanutta potilasta.

Epidemia alkoi sairaalassa joulukuun alussa, jolloin ensimmäiset tartunnat löydettiin.

Sairaalassa on tällä hetkellä hoidossa 40 koronavirustartunnan saanutta potilasta. Tartunnan saaneet potilaat hoidetaan erillään muista potilaista.

Tampereen kaupungilta kerrotaan, että epidemian pysäyttämiseksi potilaiden ja henkilökunnan seulontatestejä jatketaan sairaalassa osastoilla, joilla hoidetaan koronalle altistuneita potilaita, jotka ovat saaneet aiemmissa koronatesteissä negatiivisen tuloksen.

Seulontoja jatketaan myös Rauhaniemen sairaalan osastolla, jossa hoidetaan potilaita, jotka eivät ole altistuneet koronalle ja joiden seulontanäytteet ovat olleet negatiivisia.

Viime viikonloppuna varmuuden vuoksi koronatestejä tehtiin myös Rauhaniemen sairaalan kanssa samassa rakennuksessa olevilla kahdella vanhainkotiosastolla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut