Asuntoautoja, lomamökkejä... mies vuokrasi olemattomia kohteita netissä – myönsi touhunsa poliisille, motiivina yksi asia

Länsi-Uudenmaan poliisi on selvittänyt nettipetossarjan, jossa miehen epäillään vuokranneen olemattomia asuntoautoja ja lomamökkejä muun muassa Tori.fi-sivustolla. Poliisin tiedotteen mukaan mökkejä oli vuokrattavissa vuoden 2019 aikana ympäri Suomea esimerkiksi Tahkolla, Levillä, Katinkullassa ja Kuusamossa. Ennen mökkien näennäistä vuokraamista mies oli kaupannut asuntoautoja.

Mies toimi poliisin mukaan siten, että hän vastaanotti varausmaksun, eikä häneen enää sen jälkeen saanut yhteyttä. Tällä menettelyllä epäilty tienasi yhteensä 15 000 euroa. Kuulusteluissa mies myönsi tekonsa. Hän kertoi, ettei hänellä tosiasiallisesti ollut hallussaan mitään kauppaamistaan tuotteista ja että hänen motiivinaan oli raha.

Mies ehti olla etsintäkuulutettuna lähes puoli vuotta ennen kiinnijäämistään. Kokonaisuus siirtyy lähipäivinä syyttäjälle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut