Tampereen tiukat koronarajoitukset jatkuvat 10. tammikuuta saakka – katso, mihin kaikkeen toimintaan se vaikuttaa

Tampereen kaupunki jatkaa alueellisen koronaohjausryhmän suosituksen mukaan tiukkoja rajoituksia 10.1.2021 saakka.

Tampereen kaupunki tiedotti asiasta tänään.

Kaikki Tampereen kaupungin omat sisäliikuntatilat pysyvät suljettuna 10.1.2021 saakka. Myös koulujen ja päiväkotien sisätilojen iltakäyttö on keskeytetty. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien suositusta tauottamisesta jatketaan 10.1.2021 asti.

Tampereen kaupungin omissa sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan 10 hengen rajaa 10.1.2021 asti.

Kaikki kaupungin uimahallit, nuorisotilat, kulttuuritilat ja museot ovat suljettuina yleisöltä 10.1.2021 saakka.

Kaupungin kirjastoissa tarjotaan ainoastaan rajattua palvelua siten, että kirjastoista voi noutaa varattuja lainoja 10.1.2021 asti. Muu oleskelu kirjastotiloissa ei ole sallittua. Kirjastoissa asioidessa suositellaan maskien käyttöä.

Työväen- ja kansalaisopistojen ja taiteen perusopetuksen kausi on päättynyt tai opetus on etäopetusta 10.1.2021 saakka.

Aiemmin annetut suositukset kasvomaskien käytöstä ja etätyöstä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköiden vierailuja koskevat rajoitukset pysyvät voimassa.

Tampereen kaupungin henkilöstö käyttää kasvomaskeja tai viisiirejä työtehtävissään kaikilla kaupungin työpaikoilla mukaan lukien päiväkodit, peruskoulut, toisen asteen oppilaitokset ja toimistotyöt. Myös kaupungin palveluissa asioiville suositellaan maskien käyttöä. Etätyötä tehdään kaikissa kaupungin tehtävissä, joissa se on mahdollista. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tarjotaan asiakkaille edelleen ensisijaisesti lähipalveluina.

Tarpeetonta matkustamista vältetään erityisesti leviämisvaiheen maakuntiin eli tällä hetkellä esimerkiksi Helsingin seudulle.

Perusopetus sekä toisen asteen opetus jatkuvat Tampereella lähiopetuksena. Sekä oppilaat että henkilökunta noudattavat aiemman suosituksen mukaisesti kaikkia tartuntojen torjumiseksi annettuja ohjeita. Toisella asteella käytetään kasvomaskeja.

Edit 16.12. kello 14.30: Lisätty tarkennus siitä, että Tampereen kaupungin omat sisäliikuntatilat pysyvät suljettuina.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut