Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Väinö Linnan 100-vuotissyntymäpäivää juhlitaan pyhänä Komediateatterin striimiesityksellä – "Uskomattoman ilmiömäistä työtä"

Tampereen Komediateatteri striimaa Päämäärä Tuntematon -esityksensä Väinö Linnan 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

Väinö Linnan syntymästä tulee sunnuntaina 20. joulukuuta kuluneeksi 100 vuotta.

Kiitetty Päämäärä Tuntematon esitetään striimattuna Väinö Linnan syntymäpäivänä sunnuntaina kello 17 alkaen ja on striimauksen jälkeen katsottavissa viikon ajan.

Ennen esitystä järjestetään klo 16 alkaen etkot , joissa keskustelevat Väinö Linnasta ja näytelmän aiheista näytelmän kirjoittaja, tohtori Panu Rajala ja esityksen ohjaaja Panu Raipia.

Tuukka Huttusen tähdittämä esitys kertoo Väinö Linnasta, kun hän kirjoitti menestyskirjaansa Tuntematon sotilas. Esitys on Komediateatterin ohjelmistossa vielä keväällä 2021 ja vierailee kolme kertaa myös Kuopion kaupunginteatterissa.

Panu Rajalan kirjoittama ja Panu Raipian ohjaama esitys on kerännyt kiitosta katsojilta ja kriitikoilta. Tamperelaisen teatteriarvioija Katariina Fleming luonnehti esitystä marraskuussa 2017 täysosumaksi.

Tuukka Huttunen tekee uskomattoman ilmiömäistä työtä – hän vaihtaa hahmoja lennossa.

– Ensi kuulemalta ajatus yhden miehen esittämästä Päämäärä Tuntematon -näytelmästä saattoi tuntua vaikealta – onhan rooleja parikymmentä. Tuukka Huttunen tekee uskomattoman ilmiömäistä työtä – hän vaihtaa hahmoja lennossa.

Näytelmän valosuunnittelu on Jonna Rautalan, äänisuunnittelu Janne Pärnäsen, videosuunnittelu Ilari Kellokosken sekä pukusuunnittelu Kaisa Savolaisen käsialaa.

Striimin seuraamiseen oikeuttava peruslippu maksaa 14,95 euroa. Lippuja striimaukseen on ostettavissa Tampereen Komediateatterin lipputoimistosta liput@komediateatteri.fi tai osoitteesta lippu.fi