Tampereen Teatteri peruu esityksensä 10. tammikuuta asti

Tampereen Teatterin näytökset on peruttu 10. tammikuuta saakka. Suositusta Saiturin joulusta nähdään striimiesityksiä. Kuvassa Ilkka Heiskanen, Pia Piltz ja Elina Rintala. Katri Dahlström
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Teatteri peruu esitykset 10. tammikuuta saakka osana koronarajoitustoimia. Jo aiemmin teatteri perui yleisötilaisuuksien järjestämisen 30.11.–21.12.2020 väliseksi ajaksi.

Livestriimauksia järjestetään Saiturin joulusta, Häpeä! – Nolo komediasta ja näyttelijöiden joulukonsertista. Harjoitustoiminta jatkuu normaalisti.

Tampereen Teatteri on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Peruutukset koskevat Eikä yksikään pelastunut, Häpeä! – Nolo komedia ja Saiturin joulu -näytelmiä. Peruttujen näytösten liput voi vaihtaa striimattaviin esityksiin, kevään esityksiin, lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

Eikä yksikään pelastunut -näytelmän peruuntuneiden esitysten liput on siirretty korvaaville esityspäiville toukokuulle 2021. Liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Myös väliaikavaraukset siirtyvät kyseiselle päivälle automaattisesti.

Mikäli lippua ei halua käyttää korvaavana esityspäivänä, sen voi vaihtaa toiseen päivään, toiseen esitykseen tai lahjakorttiin tai saa rahat takaisin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut