Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves teki pelaajasopimuksen nuoren lupauksen kanssa – "Monipuolinen pelaaja, pystyy pelaamaan monta pelipaikkaa"

Ilves vahvistuu jälleen yhdellä nuorella pelaajalahjakkuudella. Hän on 20-vuotias keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti, joka siirtyy pelaamaan Tampereelle Lahdesta. Jäntillä on nuorten maajoukkuetaustaa ja hän pystyy pelaamaan monissa eri rooleissa, myös puhtaana puolustajana tarvittaessa.

Keskikenttämies kertoo seuran tiedotteessa seuranneensa tamperelaisten otteita jo pidemmän aikaa. Tehty sopimus kattaa kaudet 2021 ja 2022.

– Ilves on menestynyt vuodesta toiseen ja pelaajat ovat kehittyneet ja pelitapakin sopii itselle. Valmentajat osaavat piiskata joukkuetta eteenpäin. Tykkään sellaisesta tyylistä. Omaan tyyliin sopiva pelityyli onkin mielestäni erittäin tärkeää, varsinkin nyt kun olen oppinut analysoimaan omaa peliäni paremmin, Jäntti kuvailee.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tunnustaa Ilveksen seuranneen Jäntin otteita jo pidemmän aikaa. Analyysi pelaajasta on selvillä.

– Teemu on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan montaa pelipaikkaa. Meillä on tosin selkeä käsitys siitä, että hänet sijoitetaan keskisektorille pelaamaan. Hän on hyvä pallon kanssa, taitava vasen jalka ja ominaisuuksiltaan sellainen, että varmasti saa myös tehoja enemmän irti itsestään maalien ja syöttöjen kautta. Häneltä löytyy myös erikoistilanneosaamista, mistä on tältä päättyneeltäkin kaudelta näyttöjä, Wiss kuvailee.

Uutista päivitetty 16.12. kello 15.40: Ilves täsmentää verkkosivuillaan, että Jäntin kanssa tehty sopimus on mitaltaan kaksivuotinen, ei vain yhden kauden mittainen kuten aiemmin on kerrottu.