Tampereen Joulutori pitää ovensa auki tunnin pidempään joulua edeltävänä viikonloppuna

Tampereen Joulutorin tunnelmaa voi ihastella viikonloppuna tunnin tavanomaista pidempään. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Joulutori on avoinna perjantaina ja lauantaina 18.–19.12. tunnin pidempään kuin normaalisti. Tori on avoinna iltakahdeksaan.

Muina päivinä Joulutori on avoinna kello 11–19 välisenä aikana. Glögiravintola palvelee joka päivä kello 11–20 ja Munkkikahvila kello 10–19.

Perjantai ja lauantai ovat olleet viikon suosituimmat vierailupäivät Joulutorilla, joten ruuhkahuippujen tasaamiseksi aukioloa pidennettiin. Joulutorilla on otettu hyvin huomioon koronarajoitusten edellyttämät turvallisuusohjeet. Käytäviä on levennetty ja maskien käyttöä suositellaan. Joulutorin asiakasmäärää valvotaan: tarvittaessa portit suljetaan ja valvojat päästävät torille lisää asiakkaita vasta kun se on asiakasmäärän puolesta turvallista.

Joulutorin alueella sijainnut Hämeenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmauksen jalkakäytävä siirtyy mökkikylän ulkopuolelle, minkä on tarkoitus sujuvoittaa torilla liikkumista ja yleisömäärän hallintaa.

Joulutori on avoinna 22.12. asti. Tulethan Joulutorille ainoastaan terveenä.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut