Keskustorin valaistut rakennukset saivat tamperelaiset liiankin innostuneiksi – pysäköinninvalvonta lähettää nyt tiukkoja terveisiä: "Pidetäänhän Hämeenkadun jalkakäytävät vapaana ajoneuvoista"

Keskustorin valaistut rakennukset ovat pistäneet tamperelaisia innostumaan myös väärillä tavoilla. Asiasta tiedottaa kaupungin pysäköinninvalvonta sosiaalisessa mediassa. Sigrid Tikka
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen kaupungin ratkaisu valaista näyttävästi useampi Keskustorilla sijaitsevista rakennuksista on saanut kansalaisilta paljon myönteistä palautetta.

Nyt teemaan liittyen on tullut ilmi lieveilmiökin: valaistut rakennukset ovat innostaneet ihmisiä siinä määrin, ettei paikan päälle liikuttaessa ole aivan muistettu liikennesääntöjä.

Tampereen kaupungin pysäköinninvalvonnan sosiaalisen median päivityksen perusteella paikan päälle on liikuttu henkilöautoilla, joita ei ole muistettu pysäköidä oikein tai edes oikeisiin paikkoihin.

– Huomioithan, että kun saavut katsomaan tai kuvaamaan Keskustorin valotaloja, niin Keskustorille et voi autoasi ajaa. Keskustorille on kiellettyä ajaa moottoriajoneuvolla, poislukien Keskustorin pysäköintialue. Jätäthän autosi siis esimerkiksi Frenckelin tai Keskustorin P-paikoille tai Frenckelin pysäköintihalliin, valvonnasta muistutetaan.

– Pidetäänhän Hämeenkadun jalkakäytävät vapaana ajoneuvoista, ellei pysäyttämiseen ole pakottavaa syytä. Hämeenkadulla on kiekkopaikkoja, joita voi jakeluliikenne käyttää, pysäköinninvalvonta huomauttaa sosiaalisen median päivityksessään.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut