Tampereen Pyrinnön naisten koripallojoukkueen päävalmentajalle loppuvuoden mittainen pelikielto

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Suomen Koripalloliitto on määrännyt Tampereen Pyrinnön naisten Korisliiga-joukkueen päävalmentajalle Juri Heinämäelle 3. tammikuuta 2021 asti ulottuvan kilpailukiellon. Tämä tarkoittaa sitä, että loppuvuoden ottelut jäävät Heinämäeltä väliin.

Asiasta tiedottaa Koripalloliitto verkkosivuillaan.

Tapahtumat liittyvät 9. joulukuuta pelattuun otteluun EBT:tä vastaan. Ottelussa Heinämäelle tuomittiin kaksi teknistä virhettä epäurheilijamaisesta käytöksestä.

– Erotuomarin raporttien ja videotallenteen perusteella kurinpitopäällikkö katsoo, että Heinämäki on loukannut erotuomarin henkistä koskemattomuutta käyttäytymällä aggressiivisesti ja huutamalla aivan erotuomarin naaman edessä. Tilanteessa Heinämäki on myös käyttänyt loukkaavaa ja halveksivaa kieltä haukkumalla erotuomaria henkilökohtaisesti alatyylisellä ja koripallokentälle täysin sopimattomalla ilmaisulla. Rikkomusta on pidettävä tähän asti todetun osalta vakavana, liitto toteaa perusteluissaan.

Kilpailukielto tarkoittaa samalla muun muassa sitä, että Heinämäki ei voi olla missään tekemisissä joukkueen kanssa ottelutapahtumissa ennen 3. tammikuuta.

Uutista muokattu 16.12. kello 8.04: Otsikkoa muokattu, kyseessä on loppuvuoden ottelukiellosta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut