Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kangasala huutokauppaa 22 omakotitonttia – suurimmat yli 2000 neliömetriä

Kangasalan Pikonlinnan, Ruutanan ja Sahalahden alueen omakotitonttien huutokauppa on alkanut. Huutokauppa jatkuu 15. tammikuuta asti.

– Huutokaupan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta jatkuvassa haussa olevista tonteista ja edistää niiden myyntiä, kertoo Kangasalan kaupungin tontti-insinööri Simo Veijalainen tiedotteessa.

Huutokauppa on kaupungin järjestämä ja siihen voi osallistua sähköpostitse. Huutokaupan huutoja päivitetään kaupungin verkkosivuille arkisin virka-aikaan kello 9, 12 ja 15. Korkeimmat huudot näkyvät kyseisen tontin kohdalla. Huutoja ei päivitetä viikonloppuisin eikä jouluaattona tai muina pyhäpäivinä. Viimeisenä päivänä huutoja päivitetään tiheämmin. Minimikorotus on 500 euroa ja lähtöhintaa ei voi huutaa.

Pikonlinnan alueella on huudettavina 12 Lukkolankadulla sijaitsevaa omakotitonttia. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 726 neliömetristä 988 neliömetriin.

Ruutanassa on huudettavina Jussilantiellä sijaitseva 1802 neliömetrin omakotitontti ja Savikontieltä 727 neliömetrin omakotitontti.

Sahalahden tonttien huutokaupassa on mukana Haavikontien, Paatialantien ja Sirkantien tontit. Haavikontien varressa on huudettavana kolme omakotitonttia. Tontit ovat kooltaan 1292–1632 neliömetriä. Paatialantien varressa on huudettavana neljä omakotitonttia. Tonttien pinta-alat ovat 1306-2041 neliömetriä.

Sirkantien tontti on kallioinen rinnetontti päättyvän kadun päässä noin kilometrin päässä Sahalahden keskustasta. Sirkantien tontin koko on 1210 neliömetriä.