Kansainvälisen tason taika- ja illuusioshow Tampere-taloon syksyllä 2021 – mukana myös Jussi69

Teemu Nurmi

Suomen tämän hetken suosituin taikuri-illusionisti Henri Kemppainen ja Tampere-talo Oy toteuttavat syksyllä 2021 kansainvälisen tason taikashow’n.

Taikarumpu-nimeä kantava esitys yhdistää kekseliäästi taikuuden, illuusiot ja mystiikalla rytmitetyn elokuvamaisen musiikin. Taikarumpua lyö The 69 Eyes -yhtyeestä ja Radio Rockista kaikille tuttu Jussi 69. Esityksiä on kaikkiaan kolme: 21.10, 22.10. ja 23.10.

Henri Kemppainen on valittu Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Henri on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri Kemppainen on ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka TV-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

Taikarumpu yhdistelee draamaa, jännitystä ja elokuvallisia elementtejä. Esityksessä nähdään pitkästä aikaa suomalaisilla esiintymislavoilla isoja ja jopa vaarallisia illuusioita. Show’n aikana Kemppainen tekee TV-ohjelmastaankin tuttuja yleisöä hämmentäviä ja hauskuuttavia taikoja, jotka teatteriolosuhteissa tuodaan yleisön lähelle kameratekniikan avulla.

Show’n ohjaa tanssijakoreografina ja näyttelijänä suurelle yleisölle tuttu Sami Saikkonen. Saikkonen tuo työryhmän kanssa esitykseen lavan täydeltä energiaa. Musiikin on säveltänyt Johnny Lee Michaels. Esityksen ovat käsikirjoittaneet Henri Kemppainen ja Jarkko Mélart. Valosuunnittelusta vastaa Jukka Huitila ja puvustuksesta Sonja Sorvola.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut