Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestys Vuoden Tamperelaisesta Urheilijasta on lähtenyt vauhdilla liikkeelle – Näitä nimiä löytyy juuri nyt kymmenen kärjestä

Äänestys Vuoden Tamperelaisesta Urheilijasta on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle. Tähän mennessä äänestetty on listalla annettujen nimien ohella hyvin runsaasti myös omaa ehdokasta, johon on tuotu monipuolisesti vaihtoehtoja eri lajeista.

Äänestyksen kymmenen kärjessä on tällä hetkellä muun muassa kaksi joukkuetta – aakkosjärjestyksen mukaan listattuna – Ilveksen ja Tapparan miesten jääkiekon liigajoukkueet sekä Minettien naisten kilpavoimistelujoukkue.

Yksilöurheilijoista kymmenen kärjessä ovat muun muassa viime vuonna voittanut jalkapalloilija Lauri Ala-Myllymäki, uimari Ida Hulkko, yleisurheilija Maria Huntington, jalkapalloilija Naatan Skyttä, jääkiekkoilija Eemeli Suomi sekä futsalpelaaja Antti Teittinen.

Myös oma ehdokas-kategoria on ollut suosittu tänä vuonna. Ääniä ovat saaneet muun muassa jalkapalloilija Saimi Tarkiainen, pesäpalloilija Petteri Alanen, pesäpalloilija Virpi Hukka sekä jalkapalloilija Antti Kuusinen.

Äänestysaikaa on 27. joulukuuta asti Tamperelaisen verkkosivuilla.

Äänestää voit tästä linkistä.

Uutista päivitetty 17.12. kello 15.07: Kirjoitettu sana "futsalpelaaja" oikeaan muotoonsa.